1Bruns

 

Sinds de jaren 90 zijn wij na alle opleidingen tbv schilderwerken en alle werkervaringen voor ons zelf begonnen,door de jaren hebben we een mooi klanten bestand opgebouwd.

 

Groei naar totaalonderhoud

 

Ambitieus, jong en ondernemend. Zo is bruns bijna 20 jaar geleden begonnen. Met vallen en opstaan, maar ook met tomeloze energie en een ijzeren wil om te slagen. Door goed te luisteren naar de klant groeide ons bedrijf gestaag. Ook met economische tegenwind en krapte op de arbeidmarkt. Van schilderwerk en service werk wij als vanzelf door naar totaalonderhoud en renovatie.

 

Onderhoudsdisciplines

 

Bruns schilders /totaal onderhoud heeft veel onderhoudsdisciplines in eigen huis. Calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering lopen daarom naadloos in elkaar over. Dat is efficiënt en effectief. Bovendien is bruns totaalonderhoud een platte organisatie met korte communicatielijnen.

 

Duurzaamheid

 

Bruns totaal onderhoud werkt volgens de principes van duurzaamheid. Dat wil zeggen evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. Bij elk project is een betere energieprestatie van het object ons doel. Daarbij gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen, zoals  verf en hout Bruns totaal onderhoud werkt vóór mensen en mét mensen. Daar zijn wij heel zorgvuldig in. Zo ontziet Bruns totaal onderhoud de samenleving en het milieu zonder daarbij het economisch belang uit het oog te verliezen.